Alt det andet til dit Køkken
Forside   Søgning   Sitemap   Bestil materiale   
Andersen & Nielsen hjemmeside
 Din mening    Udskriv       

Køkkenkværne fra InSinkErator

 

Køkkenkværn

En køkkenkværn er et elektrisk redskab, som er perfekt til hurtigt og nemt at komme af med organisk køkkenaffald. En køkkenkværn monteres under køkkenvasken og sikrer dermed plads samtidig med, at man undgår ildelugtende affald fra skraldespanden eller affald, der tager ophober sig og tager plads.

 

Organisk affald

Du kan bruge en køkkenkværn til at kværne alt dit organiske køkkenaffald, som er alt lige fra kartoffelskræller, frugt og æggeskaller til kaffefiltre og kyllingeben.

 

Sådan virker den

En køkkenkværn findeler det organiske madaffald, som du kommer i køkkenvasken. Køkkenkværnen purerer og findeler madaffaldet som efterfølgende ledes med vandet videre til rensningsanlægget via kloaksystemet.

 

Miljøvenlig affaldsløsning

En køkkenkværn er en miljøvenlig løsning på affaldsområdet. Omkring 20-30 % af ens daglige køkkenaffald består af organisk affald. Ved at komme dit organiske affald i køkkenkværnen frem for at smide det ud i skraldespanden sikrer man en bæredygtig udnyttelsen af ressourcerne, da rensningsanlægget udnytter energien, som bl.a. omdannes til biogas som bl.a. bruges til varme og elbiler.

 Læs mere om InSinkErator køkkenkværnen
 andersen & nielsen as | Meterbuen 2-4 | 2740 Skovlunde | Tlf: 36 41 02 00 | Fax: 36 41 69 32 | E-mail: info@an.dk